Slim met Data Workshops voor het MKB

De switch maken naar een datagedreven onderneming?
Volg dan de Slim met Data Workshops voor het MKB!

‘Data is the new oil’

Door slim om te gaan met data ontstaan er volop kansen om effectiever te werken en je doelgroep optimaal te bedienen. Niet voor niets zit data inmiddels stevig verankerd in het businessmodel van een grote groep MKB bedrijven. Maar er is ook een keerzijde. Privacy issues en zorgen rondom onze digitale veiligheid steken steeds vaker de kop op. Slim omgaan met data vraagt dus om een gefundeerde strategie waarin op duurzame wijze het maximale uit data halen voorop staat.

De Slim met Data Workshops voor het MKB

Om het noordelijk MKB in deze ambitie te ondersteunen organiseert Business Generator Groningen in samenwerking met haar partners de Slim met Data Workshops voor het MKB. De workshops zijn er voor iedere MKB’er die graag meer wil doen met data, maar nog niet zo goed weet hoe dit je dit aanpakt. Onder begeleiding van ervaren data professionals en samen met een groep mede MKB’ers zet je de eerste stap naar een slimme datastrategie voor jouw onderneming.

Na het volgen van de workshops heb je:

  • Inzicht in de kansen en prioriteiten van data voor jouw onderneming
  • Kennis van hoe je op duurzame wijze met deze data kan omgaan
  • Helder hoe jouw roadmap naar een datagedreven organisatie eruit ziet (of zelfs al een start gemaakt)

De planning

  • Woensdag 3 november, van 15.00 - 16.30 uur: Introductieworkshop 'Slim omgaan met Data'
  • Woensdag 17 november, van 10.00 - 15.00 uur: Workshop 'Aan de slag met je eigen data'
  • Woensdag 1 november, tijdstip in overleg: Individueel consult

Zij gingen je voor

In Drenthe heeft een grote groep ondernemers al succesvol deelgenomen aan de Slim met Data Workshops voor het MKB met onder andere de realisatie van een online boekingssysteem, een relevante periodieke nieuwsbrief en een roadmap naar een meer datagedreven onderneming als resultaat. Allemaal tastbare resultaten, waar deze ondernemers dagelijks de vruchten van plukken. Bekijk hieronder de ervaringen van deze groep Drentse ondernemers.

Klaar voor de next step naar een datagedreven onderneming?

Meld je dan vooral aan!

Voor meer informatie over de Slim met Data Workshops voor het MKB neem je contact op met Aline Hofstee, via projects@businessgeneratorgroningen.com

Initiatief

De Slim met Data Workshops voor het MKB worden (mede) gefinancierd vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en deze activiteiten zijn een initiatief van